Тук може да намерите материали свързани със съботната ми работа, където преподавам на 7-и и 9 ти класове в българското училище “Св. св. Кирил и Методи” във Ванкувър.

Нашето училище е ЕДИНСТВЕНОТО българско училище в чужбина, което е отличено в XXVIII Национален ученически конкурс, организиран от Национален клуб “Родолюбие”, при това с две призови отличия: – II-ро място за проекта по история на учителя Петър Петров “Книга за моя български герой”, в който нашите ученици сътвориха своите прекрасни книжки. – III-то място за проектите на учителката Ваня Алексиева “България в мен” и “Народни будители”, в който учениците предстaвиха себе си и своите семейства, както и любовта си към България.

Народни будители – описание на проекта

България в мен – описание на проекта

С благодарност към всички колеги и приятели – дейни поддръжници на идеята да поддържаме горящо огънчето на родолюбието в децата и внуците ни 🙂

С КОЛЕДА В СЪРЦЕТО – продукция на българското училище Св. св. Кирил и Методий, Ванкувър, Канада
Българско училище Св.св. Кирил и Методий – Ванкувър, Канада
Ден на народните будители, 7 клас 2020-2021
Българско училище Св.св. Кирил и Методий – Ванкувър, Канада
Ден на народните будители, 6 клас 2020-2021
Капсула на времето – Ковид 2020, проект на учиниците от 4, 5, 7 и 9 клас (март-юни 2020)

Мили деца и родители, С малко тъга в сърцето осъзнаваме, че 2019-2020 е към своя край… Това бе една интересна, пълна с промени и изненади, с вълнения и с новости учебна година. Всеки един от нас, учителите в българското училище “Св. св. Кирил и Методий” във Ванкувър, Канада се стремеше да направи пътуването в света на българския език, на българските традиции и на знанието интересно и забавно. Всички вие, мили деца, имате специално място в сърцата ни. Заедно учихме, творихме, пяхме, танцувахме, празнувахме и се веселихме. Това е нашият поздрав за вас!

Една незабравима учебна година в българското училище във Ванкувър, май 2020
Advertisement